#ikleesbelgisch

Enkele weken geleden deelde een collega, die op de hoogte is van mijn voorliefde voor alles wat met lezen te maken heeft, een krantenartikel met leestips.
Op dat moment was het allemaal even hectisch genoeg door alle corona-toestanden dus ik besloot om er niets concreet mee te doen.

Mijn oog viel wel op één ding: een lees/boekenclub. Het lijkt me heel leuk om dit met leerlingen te organiseren maar ik zou niet weten hoe eraan te beginnen. Zoiets wil ik zelf eerst eens uitproberen en ervaren vooraleer me eraan te wagen op school.

Rond diezelfde periode viel mijn oog op een oproep op Twitter door Kenny Vermeulen (@nonunsenses), of er interesse was in zo’n boekenclubje waarin dan enkel recente boeken van Belgische auteurs gelezen zouden worden.

Hier vind je alle info: https://medium.com/@Nonunsenses/ikleesbelgisch-b07abffd6a6e

Ik doe alvast mee, jullie ook?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *